5 glass-tips och glass-diss!
Nu börjar ju sommaren krypa fram och det börjar bli varmare och soligare. Då är det ju underbart med en halvsmält glass och slicka på! Jag är tyvärr alergisk mot mjölkprotein så jag kan inte äta alla glassar. Men det finns också jättegoda, mjölkfria, glassar! Oatly-glass, isglass och soya-glass är de glasserna jag får hålla mig till. Men jag har kunnat äta mjölk förut och minns de flesta glassarna forfarande. Så mina glass-tips och glass-diss är...
Tips!
1. Oatly Kolaglass (kulglass)
Den är jättegod och krämig! Seg kolasås inblandad med vaniljglass. Mums!
2. Polkaglass (kulglass)
Supergod med små polka-bitar blandat med krämig vaniljglass!
3. Daimstrut
Söt men inte för söt. Vaniljglass med Daim-överdrag och Daim-bitar innuti. God strut med choklad längst ner. Bra för den som gillar mycket glass men kanske inte för de som vill ha bara lite.
4. TipTop
Vaniljglass med choklad överdrag och nogat-bitar innuti. Precis som Daim är den ganska stor.
5. 88
En god, lite mindre, pinnglass. Det är vaniljglass med choklad-överdrag och nötter på.
Dissar!
1. Filur
För söt och för sur! Jättekonstig smak och dessutom inte så lockande utseende-messigt.
2. Sockerkaka (kulglass)
För söt! Alderles för söt! Inget mer men ja, för söt!
3. Cornetto Jordgubb
Samma där. För söt!
4. Haribo
För söt! Dessutom en äcklig jordgubbs-smak!
5. Calippo
Det isar sig i tänderna och den ramlar sönder och smälter för snabbt. Inte till rekomendation!
Kommentarer
Trackback